Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

HU53A | single-family house

This single-family house with an apartment in the basement was designed to fit the hillside location in Stavanger, Norway, its views and orientation. The open planing and gallery-level secure the views over the fjord from nearly every space. The roof terrace opens to a secondary living area and jacuzzy pool with panoramic views. The needs of the steady growing family were given special focus. A communal geothermal heat pump system provide for the under floor heating.

2003 | new build | 450 m2 incl. garage | LP 1-6 | detail planing | interior design | colour and material consultation | lighting planing | presentation model | artistic supervision building phase

features:
separate apartment in basement | roof terrace | timber frame | geothermal heating I floor heating in the whole house